Blog

De Cryptokoersgids

Misschien heb je weleens gehoord van de Cryptokoersgids. Nee? Nou laat me je er dan meer over vertellen. De Cryptokoers gids is een website waar informatie te vinden is als het gaat om, de naam zegt het al, de cryptokoers. En wat dat precies is, vertel ik je in deze blog. Straks ben jij weer helemaal bij als het om de ontwikkelingen van de online valuta’s gaat. Lees je mee?

Geen fysiek geld meer

Geld op het internet, daar zijn we inmiddels al aan gewend. Of, we zijn in ieder geval gewend aan online geld. Ik ken maar weinig mensen die nog een portemonnee met munten of briefjes hebben. De meeste mensen hebben nog wel een paar cent op zak maar dat is voor als ze een keer naar een openbaar toilet willen, verder houdt het wel op. Jawel, we stevenen steeds meer af op onzichtbaar geld, geld dat enkel online bestaat.

Een nieuw betaalmiddel

Dat zie je niet alleen terug door de pasjes die we bij iedere winkel gebruiken maar ook door de hoeveelheid nieuwe valuta’s die ontstaan. Daar bedoel ik de online munten mee zoals de cryptomunt. Het is als het ware een nieuwe munt omdat je er ook diensten en producten van kunt kopen. Maar de waarde cryptomunt is afhankelijk van de koers en die kan enorm schommelen. Dat is bij de euro anders. Het is dus een soort ruil met risico. Zowel voor de koper als de verkoper. Want de ene dag kan je veel meer voor je cryptomunten krijgen dan de andere dag en vice versa.

Manier om te verdienen

Dat maakt de cryptomunt ook een goed middel om mee te verdienen, als je een gokje durft te wagen. Zo kan je met euro’s cryptomunten kopen en deze weer door verkopen wanneer de koers stijgt. Je loopt altijd het risico dat je het voor een te lage prijs verkoopt of dat de markt instort en niemand het wil hebben maar het is ook een hele interessante manier van geld verdienen die iedere dag weer nieuw en spannend is.

Blijf bij met de ontwikkelingen

Wil je beginnen met het investeren in cryptomunten? Dan kan je het beste een kijkje nemen op de website van de Cryptokoersgids. Hier vertellen ze je bijvoorbeeld dat je het beste met een klein bedrag kan beginnen. etc. zo loop je het minste risico en doe je toch ervaring op als het gaat om omgaan met dit nieuwe betaalmiddel.

Geef een reactie