Blog

Customize je eigen iPhone

Herken je dat gevoel? Je hebt net een nieuwe iPhone gekocht en haalt deze voor het eerst uit het doosje. Hij voelt nog spik splinternieuw aan en je trekt de middag ervoor uit om al je gegevens over te zetten en je favoriete achtergrond in te stellen. Een telefoon is een gebruiksobject dat je enorm veel gebruikt, dus is het logisch dat je deze graag precies zo inricht als dat jij dat zelf wilt. Daarom geven we je in dit artikel een aantal tips voor hoe je jouw iPhone precies kan customizen zodat het bij je eigen stijl past!

 

Koop een leuk hoesje

De website iphone-case.nl heeft heel veel leuke hoesjes in de verkoop staan, bijvoorbeeld iphone 13 hoesjes of een iphone 13 mini hoesje. Ben jij iemand die zijn telefoon vaak laat vallen? In dat geval is het misschien verstandig een iPhone hoesje te kopen die je telefoon aan zowel de voor- als de achterkant beschermd. Wist je dat er ook hoesjes bestaan met een standaard die je uit kan klappen? Dit is ideaal voor als je video’s wilt kijken. Daarnaast bestaan er hoesjes voor je telefoon die volledig waterproof zijn. Handig als je bijvoorbeeld vaak door de regen fietst of bang bent je telefoon in het toilet te laten vallen.

 

Maak je eigen achtergrond

Een foto van je lief of van je huisdier doet het altijd goed als achtergrond van je telefoon. Als je zelf even geen inspiratie hebt voor een leuke achtergrond, bestaan er genoeg apps waar je achtergronden kunt downloaden als alternatief. Ten derde zijn er apps waar je achtergronden van kunt gebruiken die met het uur van de dag meegaan. In de avond zie je dan bij wijze van spreken een bos in de nachtsferen, terwijl je overdag een fel verlichte hemel op je achtergrond ziet.

 

Ontwerp je eigen icoontjes

Je moet er wel even wat tijd voor uittrekken, maar dan heb je iets dat helemaal bij je eigen stijl past. Je kan namelijk je eigen icoontjes ontwerpen voor al je apps. Wat je hier eigenlijk mee doet is dat je shortcuts voor bestaande apps creëert met een afbeelding naar eigen keus. Zo kan je de icoontjes van je apps helemaal afstemmen op de achtergrond van je telefoon.

 

Customize je ringtoon

Een normale ringtone is ook maar saai. Kies een grappige ringtone of je favoriete liedje. Het moet in ieder geval iets zijn dat je meteen herkent als teken dat je je telefoon moet opnemen. Tegenwoordig is het wel een beetje flauw om een hele luide of iets te ludieke ringtone uit te kiezen. Kies liever iets dat je meteen herkent.

 

Kortom, het is leuk om je telefoon naar eigen wens te customizen, omdat het een gebruiksobject is dat je iedere dag gebruikt. Met deze tips hebben we je wat inspiratie gegeven.

Laat een antwoord achter