Blog

Wat is er te doen op de Veluwe?

Als je binnenkort op vakantie gaat in Nederland, dan is de kans groot dat je naar de Veluwe gaat. In de Veluwe en rondom de Veluwe zitten namelijk zeer bekende en veelbezochte vakantieparken. Deze vakantieparken zijn niet alleen populair bij Nederlanders, maar ook komen er erg veel Belgen en Duitsers op deze vakantieparken af. Dat is zeker niet gek aangezien de veluwe een prachtige omgeving is. Hier vind je meer informatie over wat er te doen is in de Veluwe en in de omgeving van de Veluwe.

 

Dagje naar Arnhem 

Arnhem valt net buiten de Veluwe, maar als je wilt gaan shoppen wanneer je op vakantie bent, dan kan je het beste naar Arnhem gaan. Arnhem is maar enkele tientallen minuten reizen van de Veluwe en er is voldoende te beleven. Er zijn veel bekende restaurants te vinden en ook is het een geweldige stad om uit te gaan. Het kan voorkomen dat je dan niet meer in staat bent om terug naar het vakantiepark te reizen. In dat geval kan je het beste een hotel Haarlem boeken. Je kan dan volgende dag terugkeren naar het vakantiepark. 

 

Wandeling maken 

De Veluwe is een zeer groot natuurgebied dat grotendeel bedekt is met bos, maar er zijn ook prachtige duinen te vinden. Veel mensen vinden het raar dat er duinen voorkomen op de Veluwe, maar zij denken dat duinen alleen bij de zee te vinden zijn. Dit is volstrekt onjuist! Omdat de Veluwe een prachtig en groot natuurgebied is, is het de perfecte omgeving om even te gaan wandelen met de hond of om te gaan hardlopen. Je kan lekker door het bos lopen maar ook over de prachtige duinen.

 

Activiteiten op het vakantiepark 

Op een vakantiepark Veluwe is er voldoende te beleven. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is er erg veel te beleven. De vakantieparken in de Veluwe horen niet voor niets bij de beste van Nederland. Er zijn altijd restaurants en cafés te vinden waar je kan gaan zitten en de kinderen kunnen dan gezellig spelen in de speeltuin of in een speelhal. Houd er wel rekening mee dat de activiteiten per park verschillen. Als je dus een vakantiehuisje op een vakantiepark in de Veluwe wilt boeken en wilt weten welke activiteiten er op welke park te vinden zijn, dan kan je het beste de website van een vakantiepark bekijken.

Laat een antwoord achter